Csempe, padlólap

A fürdőszoba szépsége akkor teljesedik ki igazán, ha a burkolat, a szaniterek, a csaptelep és a kiegészítők egymással harmonikus egységet alkotnak. Széles szaniter választékunkból Ön olyan megbízható márkák közül választhat, mint például a Roca, Gala és a Ravak, illetve a csaptelep kollekciónkból közül a német gyártmányú Kludi.

Csempe- és padlólap-választékunkban minden stílus megtalálható. A tradicionális magyar kerámia márka, a Zalakerámia mellett a legfrissebb designjegyeket magukon viselõ olasz és spanyol csempék, burkolólapok – Cerypsa, Totalgres, Zirconio, Saime.

Az olasz Saime erőssége és specialitása a mázas és anyagukban színezett kőporcelán-lapok és csempék gyártása. Segítségükkel egyedi, modern terek vagy akár bensõséges, mediterrán hangulatú enteriőrök kialakítására nyílik lehetőség.

Az Zirconio és a csempegyárak a spanyol hagyományok kiváló képviselõi. Termékeik szín- és formavilágában az erõs, temperamentumos minták mellett a legfrissebb trendeknek megfelelõ modern lapok is megtalálhatók.

Zalakerámia csempe, padlólap

A Zalakerámia termékválasztéka az elmúlt években gyökeresen megújult. Csempéik és padlólapjaik szín- és mintavilága ma már a legújabb spanyol és olasz trendekhez igazodik. A Valore termékcsalád, amely közkedvelt mintákkal, klasszikus színkombinációkkal és kedvezõ árával nagyon népszerû vásárlóink körében.


Zalakerámia csempe padlólap tuffo
Zalakerámia csempe padlólap
tuffo
Zalakerámia csempe padlólap travertino
Zalakerámia csempe padlólap
travertino
Zalakerámia csempe padlólap toscana
Zalakerámia csempe
padlólap
toscana
Zalakerámia csempe padlólap savanna
Zalakerámia csempe
padlólap
savanna

Zalakerámia csempe padlólap redred
Zalakerámia csempe padlólap
redred
Zalakerámia csempe padlólap galicia
Zalakerámia csempe
padlólap
galicia
Zalakerámia csempe padlólap cyprus
Zalakerámia csempe
padlólap
cyprus
Zalakerámia csempe padlólap brazza
Zalakerámia csempe padlólap
brazza

Rako csempe, padlólap

Szintén nagyon kedvelt a  Cerrol és a Rako csempe  padlólap, amelyek az elmúlt idõszakban váltak a magyar otthonok kedvelt termékeivé.


Rako csempe padlólap arena
Rako csempe padlólap
arena
Rako csempe padlólap defire
Rako csempe padlólap
defire

Rako csempe padlólap litera
Rako csempe padlólap
litera
Rako csempe padlólap sfera
Rako csempe padlólap
sfera


A Stargres az egyik legújabb és legmodernebb lengyel mázas köporcelángyár.Termékeit a kiválo minõség mellett a kedvezö árak és széles méretválaszték jellemzi,33x33-tól 60x60 -cmig terjednek a greslapok méretei.

 

undefined undefined undefined
J&Á Consulting Bt.    |   1107 Budapest , Mázsa tér 3-5.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu