Beltéri ajtó

Az egyedi gyártású beltéri ajtó új távlatokat nyit sokféle forma és színvilágával az ajtópiacon.
31 féle dekorszínben, robusztus, karc-, parázs-, és cseppvízálló duropal CPL felülettel, utólag beépíthető, utólagos kezelést nem igénylő színazonos tokkal szállítjuk önnek. Az több, mint 40 féle üvegkivágási lehetőség, a nyolcféle üveg, a réz, alu, vagy inox díszcsíkozás, a sokfajta intarziási lehetõség, amelyekben a szineket is lehet kombinálni, illetve mindezek egymással való keverése felmérhetelen variációs lehetőséget biztosít. A lakótelepí, akár 6cm falvastagságtól egészen extrém falvastagságokig tudunk tokokat gyártani, amelyek a lakás esztétikai értékét növelik. Ha nem kell a tokra ajtószárny, hanem csak ún. vaktokra, vagy átmenő tokra van szükség, pántfuratok nélkül, azt is legyártjuk. Így a meglévő falnyílás egy bútorszerű burkolatot kap.
Üveg ajtó egyedi gyártását is tudjuk vállalni és kivitelezni.
 

Beltéri ajtó beépítése


Megbízható és precíz kivitelező partnerünk az ajtók felmérésében, szaktanácsadásban és az beltéri ajtó telepítésében is az ön segítségére lesz.
Gõcze László 06/30-451-7071

Az ajtó gyártás lehetővé teszi a különböző gipszkarton falban futó tolóajtó kivitelét is, illetve fal előtt futó tolóajtó szerkezetet és lap, ill. tokborítást kínálunk kedves vevőinknek 31 -féle dekorszínben, CPL laminált felülettel.
A gipszkarton falban futó tolóajtó, ill. a fal előtt futó tolóajtó szabadságot ad a hagyományos beltéri ajtók területfoglalásával szemben, hiszen a tolóajtok minden esetben komfortossá teszik a funkcionálisan elválasztott teret.
Fal előtt futó tolóajtó, üveg ajtó kivitelben is elérhető nálunk.
A tolóajtokkal szenben magassabb mínõségi feltételeknek kell megfelelnünk, mert a kuturális fejletséghez a precizitás és a szakértelem szükségszerű velejáró.
A tolóajtó vasalatok (kilincsek, címek) széles skáláját tudjuk kínálni vásárlóink részére, hisz az ajók - és ez lehet akár beltéri ajtó is - a vasalat az ajtók ékszere és kiegészítője.

A dekor fóliás magyar szabvány ajtó öt féle színben áll vásárlóink rendelkezésére, wenge, calvados, dió, bükk, juhar színekben, különbözõ üvegkivágási lehetőséggel. A szabvány beltéri ajtó előnye, hogy a teli ajtó raktárrol rendelhető és ez által meggyorsítja a kivitelezést. A dekorfóliás beltéri ajtó mindig: gyors, előnyős sokoldalú, olcsó.

 

szabvány beltéri ajtó magyar szabvány ajtó falban futó tolóajtó

szabvány beltéri ajtó

magyar szabvány ajtó

falban futó tolóajtó

J&Á Consulting Bt.    |   1107 Budapest , Mázsa tér 3-5.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu